onsdag 20 augusti 2014

KRIS

När vi kom hem från semestern så pajade skrivaren OCH min sambo bestämde sig för att sälja datorn. Iiiiii! Så just nu vet jag varken ut eller in. Hur ska jag få in mina pappersserier i internetet utan dator?
Kris och katastrof!



Dagens personskada

Idag har jag kört på/över två killar med barnvagnen. Två olika tillfällen, båda gångerna med flit. Och jag är sjukt nöjd.
Senaste tiden så verkar det ha blivit nån slags trend att vara en kaxpelle. Oftare och oftare möter jag folk (uteslutande unga killar 14-25) som vägrar gå åt sidan/hålla åt sidan/visa en uns respekt. "Här kommer jag och jag flyttar inte på mig för någon!" Så.Satans.Löjligt. Ingen ska behöva slänga sig i diket när man får möte på gångvägen, vi kan snällt samsas om utrymmet, det är jättelätt! Sällan behöver vi gå så nära att vi stryker oss mot varandra. Så idag när Dumgök a.k.a Pojke ca 18 kommer emot mig med bröstet först, fötterna sprättande åt sidorna, sammanbitna käkar och den hårda blicken fäst i horisonten, så spänner jag ut bröstet, puttar fart på barnvagnen och kör på honom. Skulle han falla till marken av själva krocken så kör jag över honom, samt trampar med hälarna där jag får möjlighet. För jag blir galen. Det handlar inte om nån PMS, hormonstörning eller människohat. Jag är bara sån. Och kan jag inte kunna få vara "sån" ibland? När jag går på trottoaren, håller höger och försöker att inte vara i vägen? När jag gör precis som sig bör?
Två gånger på samma dag, och hade jag velat hade jag nog kunnat meja ner ett par grabbs till.

Pojkar, kom inte emot mig med hotfullt sammanbitna käkar och arga ögonbryn, håll höger, väx upp och gå och krama din mamma eller nåt. Kaxig är aldrig cool.